Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Дві бронзи Кривого Рогу на Кубку області з шашок-64

27.06.2017 443

10-11 червня в приміщенні шахово-шашкового клубу імені Й. Уріха в м. Дніпро, проходив Кубок області з шашок-64 серед чоловіків і жінок.

Через незначну кількість учасників, а помірятися силами з'їхалося 16 спортсменів з 6 регіонів нашої області, загальний турнір проходив за швейцарською системою в 7 турів з роздільним нагородженням серед чоловіків і жінок. Класичні руські шашки, по 1 партії, з контролем 35 хвилин на партію+5 секунд за кожен зроблений хід кожному учаснику. Було також вирішено, крім особистого заліку підбити підсумок також в командному, подібно до того, як це відбувається на Кубку України.

Так як Кривий Ріг представляв всього 1 спортсмен - Олег Патлань, то про перемогу в командному заліку мови не йшло. До того ж, несподівана поразка від представника Синельникове в четвертому турі першого ігрового дня, відкинуло Олега в середину турнірної таблиці. Однак в останніх трьох турах, кандидат у майстри з Кривого Рогу зібрався, і набрав 5 очок із 6 можливих: були обіграні представники Марганцю та Юр'ївського р-ну, Олександр Мухоморів і Іван Скирда. А в партії з заслуженим тренером України Ігорем Губарєвим, була зафіксована нічия. Такий результат дозволив Олегу потрапити в поділ третього місця, і завдяки кращому коефіцієнту взяти бронзову медаль не тільки в особистому, але і в командному заліку.

Переміг на турнірі МС з Кам'янського, переможець недавнього Чемпіонату Світу серед інвалідів Кирило Іванов. Друге місце у Олександра Шнейдера, він є учнем Ігоря Губарєва. У заліку серед жінок золото у Дарини Короткої, яка, до речі, примудрилася взяти третє місце в загальному заліку. Срібло у Ірини Пудикової з Дніпра, а бронзу завоювала Анастасія Губарєва з Кам'янського.