Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Турнір з шашок-64 присвячений пам’яті Б.А.Симоняна

04.10.2017 491

У Кривому Розі в період з 30 вересня по 01 жовтня відбувся меморіальний турнір з шашок-64, присвячений пам'яті міжнародного майстра Б. А. Симоняна.

Цей турнір проводиться третій рік поспіль, і цього разу він став наймасовішим: 21 спортсмен представляв три регіону нашої області. Це Кривий Ріг,Дніпро і Кам'янське. Фаворитом турніру був Дніпровський майстер Анатолій Панченко. Він у підсумку і посів перше місце з відмінним результатом: 6 перемог, 1 нічиєю. Друге місце у першорозрядника Савинского Добрині, у нього 10 очок. Третє місце в загальному заліку і перше серед жінок у Віри Попруги, в її активі також 10 набраних пунктів. На четвертому місці в загальному заліку і бронза серед чоловіків у тренера Дмитра Савінського. Всі представники Кам'янського.

Криворіжці виявилися дуже гостинними, найкращий показник серед чоловіків у Валерія Махневича - шосте місце.  Поборотися за призове місце серед чоловіків міг Криворіжець Сергій Щербець, але прикра поразка в останньому турі від юного спортсмена Добрині Савинського не залишила шансів на заповітну бронзу.12-13 місце в загальному заліку і відповідно 2-3 серед жінок, у шашисток з Кривого Рогу: Легенької Віолетти і Світлани Яворської.