Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Відкритий чемпіонат міста з шашок-64, присвячений 74-й річниці визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників

25.02.2018 659

24 і 25 лютого в приміщенні шахово-шашкового клубу ДЮСШ №9 за підтримки народного депутата Андрія Гальченко, відбувся відкритий чемпіонат міста з шашок-64 серед чоловіків та жінок присвячений 74-й річниці визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників.

Турнір розпочався з хвилини мовчання, в пам'ять про людей, які віддали свої життя в битвах за Кривий Ріг. На церемонії відкриття, помічник народного депутата Інна Сторожук у своєму вступному слові побажала всім учасникам успіху, а також відзначила, що підтримка такого виду спорту, як шашки, важлива, адже цей інтелектуальний вид сприяє розумовому розвитку молоді і підростаючого покоління.

Турнір зібрав велику кількість учасників - 32 спортсмени з Кривого Рогу, Апостолівського та Долинського районів. Серед них: 1 майстер спорту,5 кандидатів у майстри, 26 шашкістів масових розрядів, серед яких майже половина - діти, які тільки недавно розпочали свою спортивну кар'єру. Участь у подібному змаганні, є для них гарною підготовкою до дитячих обласних чемпіонатів.

За підсумками двох днів наполегливої боротьби, перше місце серед чоловіків виборов майстер спорту з Кривого Рогу - Сергій Боголєй, набравши 13 очок з 14-ти можливих. На другому місці - бронзовий призер чемпіонату України, по лінії Інваспорт: Василь Таранюк з Апостолівського району, в його активі 11 набраних пунктів. Відразу троє учасників набрали по 10 очок і потрапили в поділ третього місця: це кандидат у майстри спорту з Кривого Рогу Олег Патлань, а також два представника Апостолівського району: КМС Олександр Любченко і Леонід Момот. По додатковим критеріям, бронза присуджена гостю з Апостолового Олександр Любченко.

У жіночому турнірі в цей раз обійшлося без сенсацій. Чергове чемпіонство святкувала найтитулованіша шашистка міста Світлана Яворська з СК "Богатир", в її активі 8 очок. Також набрала 8 очок, але з гіршим результатом за коефіцієнтом друге місце зайняла спортсменка з СК "Північне Сяйво" Тетяна Бакум. Бронза у представника 127-ї Гімназії Інгулецького району Тамари Опанасюк.

Переможці та призери турніру були нагороджені подарунками від народного депутата Андрія Гальченко.

Турнірна таблиця доступна за посиланням: http://fmjd.org/results/