Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Турнір до п’ятиріччя новоутворення міської федерації шашок

22.06.2019 308

25 травня в приміщенні шахово-шашкового клубу
ДЮСШ №9 відбувся турнір
"Кубок федерації з шашок-64 серед юнаків та дівчат".
На мій погляд, так добре і приємно співпало, що це змагання було присвячено не тільки закінченню навчального року та що найголовніше, до п'ятиріччя новоутворення нашої міської федерації. Але і так само, збіглося з днем ​​народження нашого рідного міста.
5 років федерації, 5 років прогресу, 5 років на шляху до нових звершень і досягнень, 5 років співпраці з командою Андрія Гальченко.
Дійсно, за весь цей час було проведено великий обсяг роботи. Ось те, чого ми змогли домогтися і досягти за цей час практично з нуля:
- Федерація отримала документ про офіційну реєстрацію в органах юстиції (серпень, 2014 г.)
- У лютому 2015 був запущений сайт міської федерації шашок
- 01 лютого 2015 р вперше після багаторічної перерви були відроджені змагання серед збірних шкільних команд "Диво-шашки"
- За підтримки Андрія Гальченко в 2016 р Криворізькі школярі виїжджають на обласні змагання "Диво-шашки"
- У квітні 2017 року в Кривий Ріг з сеансом одночасної гри приїжджає чемпіон світу з шашок Юрій Анікєєв.
- В травнем 2017 року за підтримки Андрій Гальченко, в Кривому Розі в шаховому клубі на проспекті поштовому був проведений обласний чемпіонат "Чудо-шашки", який став найбільшим за останні 10 років.
- У травні 2019 р вперше за останні 9 років, шкільна команда Кривого Рогу привозить срібло з обласного чемпіонату.
- За період з 2014 по травень 2019 був проведено більше 70-ти різних заходів, турнірів, сеансів одночасної гри і майстер-класів.
І це далеко не весь список того, що було зроблено. На сьогодні, у нас склалися хороші традиції, постійно проводяться чемпіонати і кубки міста, турнір "Диво-шашки", новорічний бліц-турнір і меморіальний турнір пам'яті Симоняна Б.А. Наші діти і дорослі регулярно привозять медалі різної якості з чемпіонатів області, а також починають виїжджати на чемпіонати України.
Відкриваються все нові гуртки та секції з шашок. Зараз в місті працює 5 тренерів, в навчально-тренувальному процесі задіяно більше 150-ти дітей. І перед педагогами ставляться максимальні завдання.
У турнірі взяли участь діти з усього міста. Хлопчики і дівчатка не старше 2005 р.н. розіграли призові місця за коловою системою. Після дев'яти турів запеклої боротьби, підсумкові результати наступні:
юнаки:
1) Овсянников Олександр 7,5 очок
2) Кириченко Іван 7 очок
3) Елін Максим 7 очок
Дівчата:
1) Кожем'якіна Марія 6,5 очок
2) Остапчук Дарина 4,5 очка
3) Муляр Маргарита 4,5 очка
Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому міськради, медалями, і подарунками від Андрія Гальченко.