Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Новорічне привітання

04.01.2020 268

Шановні друзі, коллеги, тренери, батьки та діти. Усі ті, хто захоплюється цією цікавою, глибокою та мудрою грою під назвою шашки. Прийміть щирі вітання з Новим Роком та Різдвом Христовим! Щастя, добробуту, благополуччя Вам та Вашим сім’ям!

Рік 2019 приніс нам багато перемог на шашківниці. Криворізькі спортсмени стабільно приймають участь в першостях обласного та всеукраїнського масштабу прославляючи рідне місто. Серед найвизначніших подій року 2019 варто відзначити сьоме місце вихованця СК "Північне сяйво" Олександра Овсяннікова на дитячому чемпіонаті області серед молодших кадетів при 25-ти учасниках. Срібло Криворізької гімназії № 127 на обласному етапі чемпіонату "Диво-шашки".  Перемогу Сергія Щербеця на меморіалі пам’яті В.М.Журавльова у м. Нікополь.  Перемогу на обласному чемпіонаті серед ветеранів Сергія Боголія та бронзу Генадія Генслєра на цьому ж змаганні. Виконання нормативу "Майстер спорту України" Олега Патланя на фіналі чемпіонату України з шашок-64 серед чоловіків.  Бронзу Гліба Зуєнко на чемпіонаті області серед опорників. Срібло Світлани Яворської та бронзу Марії Кожемякіної на чемпіонаті області з блискавичної гри серед жінок. Проведення дитячого змагання, присвяченого п’ятиріччю новоутворення міської федерації шашок.

В новому році перед нами стоять нові завдання та задачі. Лише працюючи разом, ми зможемо досягти нових вершин, та вивести шашковий спорт у нашому місті на принципово новий рівень. Тож успіхів та наснаги!

 

З повагою,

президія ГО "Криворізька федерація шашок"                                                  Олег Патлань

                                                                                                                                      Сергій Боголій

                                                                                                                                      Сергій Щербець

                                                                                                                                      Геннадій Генслєр

                                                                                                                                      Петро Баранов